Klaus Runge Vestergaard
Direktør

+45 20 85 54 22
krv@krvbyg.dk

Felter markeret med * er påkrævet.

Om KRV BYG ApS

Firmaet blev etableret i foråret 2011 af indehaver Klaus Runge Vestergaard. Det første lille halve års tid var KRV Byg et enkeltmands-firma, men da opgaverne hurtigt greb om sig, og ordrebogen bugnede, blev det snart nødvendigt at ansætte nogle ”ekstra hænder”. Udover vores erfarne og kompetente medarbejdere har vi et stærkt fagligt netværk i håndværkerbranchen, som vi kan trække på i forbindelse med større opgaver eller opgaver, hvor der er behov for at supplere med andre fagkompetencer.

Hos KRV Byg følger vi opgaverne helt til dørs. Vi sætter en ære i at levere upåklagelig kvalitet, hver gang. Med sans for detaljerne og fokus på de aftalte deadlines, er KRV Byg i dag en foretrukken samarbejdspartner for prominente kunder som Haaning A/S, Q8, Shell og Boligforeningen AAB samt – naturligvis – et større antal privatkunder i Nord- og Midtjylland.

Ingen opgaver er for små, og ingen for store. Vi har den nødvendige viden og kompetence til at realisere dine byggeprojekter og indfri dine boligdrømme, og vi lægger gerne vejen forbi og giver et uforpligtende tilbud på netop dit drømmeprojekt.